Maltepe'den öğrencilere sınavda destek için kitap yardımı
Maltepe Belediyesi, sınavlara hazırlanan öğrencilere 381 kitap dağıtarak eğitimde fırsat eşitliğini güçlendiriyor. Öğrenciler, bu destekle başarılarına bir adım daha yaklaşacaklar.

İstanbul Maltepe’de, eğitim alanında önemli bir adım atıldı. Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, Maltepe Belediyesi Cumhuriyet Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim gören öğrencilere toplam 381 kitap dağıtıldı. Bu kitaplar arasında 187 YKS ve 194 LGS hazırlık kitabı yer alıyor.
Başarı Dilekleri ve Destek Vurgusu
Programda Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Akçadağ da yer aldı. Akçadağ, öğrencilere başarı dileklerini iletirken, Maltepe Belediyesi'nin eğitim yolculuklarında her zaman yanlarında olacağına dair güçlü bir mesaj verdi. Bu destek, öğrencilerin motivasyonunu artırmayı hedefliyor.
Eğitimde Fırsat Eşitliği
Konu anlatımları ve soru bankalarını içeren kitap setleri, sınavlara hazırlanan öğrencilerin eğitim süreçlerine katkı sağlamak amacıyla öğrencilere ulaştırıldı. Maltepe Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmeyi hedefliyor. Bu destekten öğrenciler ve velileri de duydukları memnuniyeti dile getirdi ve bu tür yardımların devam etmesini umduklarını belirtti.
BU HABERE DE BAKYapay zekâ çocukların ruh sağlığını tehdit mi ediyor?












