Türk keskin nişancılar uluslararası yarışmada zirvede
Türk keskin nişancıları, 8. BORAN Uluslararası Keskin Nişancı Yarışması'nda tüm dereceleri kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Türk keskin nişancıları, 8. BORAN Uluslararası Keskin Nişancı Yarışması'nda tüm dereceleri kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

İzmir Foça'da düzenlenen 8. BORAN Uluslararası Keskin Nişancı Yarışması, 20 ülkeden 96 keskin nişancının katılımıyla gerçekleştirildi. Türk ekipleri, bu prestijli organizasyonda önemli bir başarı elde ederek ilk üç sırayı kaptı.
Yarışmada, Türk Polis Özel Harekat Başkanlığı takımı birinci, Türk Özel Kuvvetler Komutanlığı takımı ikinci ve Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığı takımı üçüncü olarak sıralandı. Bu sonuçlar, Türk keskin nişancılarının uluslararası alandaki üstünlüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Yarışmada kullanılan 12 ve KNT-76 keskin nişancı tüfekleri, etkin performanslarıyla dikkat çekti. Bu tüfekler, yarışmanın seyrini etkileyen unsurlar arasında yer aldı.
BU HABERE DE BAKTürkiye ve Rusya hava köprüsü güçleniyor