Koyuncu Petrolleri, topladığı plastik kapaklarla engelleri kaldırıyor
Konya Eski Sanayi kavşağında bulunan Koyuncu Petrolleri Bedir İstasyonuna getirilen kapaklar Omurilik Felçlilerine umut olmaya devam ediyor.
Konya Eski Sanayi kavşağında bulunan Koyuncu Petrolleri Bedir İstasyonuna getirilen kapaklar Omurilik Felçlilerine umut olmaya devam ediyor.

Koyuncu Akaryakıt Genel Müdürü Osman Erkal, engelli vatandaşların günlük hayatta yaşadıkları zorlukların farkında olduklarını belirterek, “Shell ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile yapılan işbirliği sonucunda engelli vatandaşlarımıza hareket serbestliği sağlayacak, onların yarınlara daha umutla bakabilmesine bir adım da olsa katkıda bulunabilecek bu organizasyon ile kapak toplama projemize devam ediyoruz. Sadece akaryakıt istasyonlarımız da bizlerin topladığı kapaklar değil, dışarıdan vatandaşlarımızın da çok büyük desteğini alıyoruz. Omurilik Felçlilerinin yaşadıkları bu zorlukların azalmasında Koyuncu Petrolleri olarak bizimde bir katkımız varsa, ne mutlu bize” diye konuştu.
BU HABERE DE BAKPelin Usta Özkayhan ve Sorumlu Madencilik Yaklaşımı



