Ahşap Kiriş Nedir?

TAKİP ET

İnşaat alanında sıklıkla kullanılan ahşap kiriş malzemeleri, ortamlarda bulunan kiriş boşluklarını doldurmak amacı ile tercih edilen en ideal yapı çeşitleridir.

Kirişlerin sağlamlığını sağlayan ve dekoratif olarak da estetikselliği oluşturan bu ürünler, rahat bir uygulamaya sahip oldukları için inşaat ustaları tarafından sıklıkla tercih edilirler.
Kalıp sistemleri içerisinde yer alan ahşap kiriş modelleri, kirişler de uzun ömürlülük, ısı yalıtımı ve neme dayanıklılık gibi avantajlar sağlarlar.
Kullanım açısından oldukça kolay olan bu ürünler herhangi bir darbe almadıkları surette bakıma ihtiyaç duymazlar.

Ahşap Kiriş Modelleri
İmal edildikleri malzemeler ve kullanım alanlarına göre değişiklik gösteren ahşap kiriş modelleri, insanların tercihlerine göre değişiklik gösterebilirler.
Model olarak farklı farklı şekillerde ortaya çıkan ahşap kirişler, kullanılan mekanların en ve boy uzunluklarına göre biçimlendirilebilir.
Ahşap kiriş modelleri üretildikleri ağaç türlerine göre mekanlara farklı hava katmış olsalar da ekonomik açıdan da kullanıcısının yüzünü güldüren ürünler arasında yer alır.
Ahşap kiriş kaplamaları hakkında detaylı bilgi ve hizmetler için https://salkimorman.com.tr/lamine-kiris.htm adresine ulaşabilirsiniz

inşaat ahşap kiriş salkimorman.com.tr