AK Parti Kırşehir İl Başkan Ünsal'dan 27 Mayıs Darbesi açıklaması

TAKİP ET

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.Ünsal, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin birçok kez darbelere maruz kaldığını belirterek, bu darbelerin milletin bünyesindeki demokrasi, ekonomi, insan hakları, sivil ve sosyal hayat unsurlarına zarar verdiğini ifade etti.Demokrasiye ve millet iradesine düşman olan şer odaklarını hiçbir zaman unutmayacaklarını vurgulayan Ünal, her türlü...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Ünsal, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin birçok kez darbelere maruz kaldığını belirterek, bu darbelerin milletin bünyesindeki demokrasi, ekonomi, insan hakları, sivil ve sosyal hayat unsurlarına zarar verdiğini ifade etti.

Demokrasiye ve millet iradesine düşman olan şer odaklarını hiçbir zaman unutmayacaklarını vurgulayan Ünal, her türlü vesayete karşı var olan mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceklerini dile getirdi.

Ünsal, üzerinden yıllar geçse de vesayetçi odakların varlığını devam ettirerek, 15 Temmuz'da da benzer bir senaryoyu devreye sokmaya çalıştığını belirterek, Ancak milletimiz darbeler ve darbeciler karşısında liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşuyla, bu kez millet iradesi üzerinde tahakküm kurmak isteyenlerin oyunlarını bozmuştur. Millete ve hizmete sevdalı kadrolar ile Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, 15 Temmuz'da demokrasi düşmanlarına en büyük dersi vermiştir. diye konuştu.

Türkiye'de darbeler döneminin artık kapandığını aktaran Ünsal Her türlü vesayete karşı var olan mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğimizi belirtiyor, demokratik ve müreffeh bir Türkiye'de yaşayabilmemiz için serden geçen Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan başta olmak üzere tüm demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. dedi.