AMD Phoenix İşlemci ve RGB Klavyeli Taşınabilir Konsol Yakın: AYANEO Slide

TAKİP ET

Gün geçmiyor ki yeni bir avuç içi oyun konsolu daha piyasaya sürülsün. Steam Deck ile birlikte başlayan furya hız kesmeden devam ediyor. ROG Ally ve Legion Go'nun yanı sıra piyasada farklı oyuncular var da var. Geçmişte çok sayıda taşınabilir konsol ...

Gün geçmiyor ki yeni bir avuç içi oyun konsolu daha piyasaya sürülsün. Steam Deck ile birlikte başlayan furya hız kesmeden devam ediyor. ROG Ally ve Legion Go‘nun yanı sıra piyasada farklı oyuncular var da var. Geçmişte çok sayıda taşınabilir konsol geliştiren AYANEO, RGB klavyeli taşınabilir cihazının sürecini tamamladı ve Discord kanalında AYANEO Slide’ın deneme üretimine geçtiğini doğruladı.

AYANEO’nun arkadan RGB aydınlatmalı klavyeye sahip cihazı bu alanda bazı ilkleri beraberinde getiriyor. Sadece bu değil, aynı zamanda kasanın içindeki bileşenler de son derece yeni. Slide adı verilen model henüz resmi olarak tanıtılmayan AMD Phoenix işlemciyle, muhtemelen Ryzen 7 7840U adındaki bir APU ile gelecek.


Diğer tasarımsal değişikliklere bakarsak, klavye ortaya çıktığında ekranın ergonomik olarak ayarlanabilir eğimi ve tam klavye desteğine sahip yükseltilmiş AYASpace 2 kullanıcı arayüzü göze çarpıyor. Ayrıca RGB klavyenin yanı sıra RGB arka ışıklar da kumanda kollarını çevreliyor.

Bu esnada Steam Deck ve ROG Ally ile rekabet edecek olan konsolun Windows 11 ile çalışacağını ekleyelim. Yer verilen RAM, depolama kapasitesi ve fiyatlandırma gibi şeyler henüz bilinmiyor. Üretici, deneme üretiminin ardından “sürpriz ön siparişler” ve çeşitli tanıtım etkinlikleri için hazırlandıklarını söyledi.

Klavye