Bayan Pantolon

TAKİP ET

Bayan pantolon modelleri, en hoş kombinler için vazgeçilmez parçalardan biridir. Kadınların en fazla tercih ettiği kıyafet olan pantolonlar günümüzde çok farklı tarzlarda kullanılıyor.

Son zamanların en trend pantolon modellerinin başında ise Mom jean modelleri geliyor. Mom jean pantolonlar, diğer pantolonlara göre daha geniş olan ve yüksek belli olan pantolon modelleridir. Üzerine giyilen top crop ile çok güzel duran bu pantolonlar özellikle gençler arasında çok popüler.
Hangi Bayan Pantolon Nerede Giyilir?
Pantolonlar modellerine göre çok geniş bir kullanım alanına sahiptir. İşte, günlük yaşamda, davetlerde h atta düğünlerde gösterişli bir gömlek ile de kullanılıyor. Günlük olarak kot pantolonlar tercih edilirken işyerlerinde giyilen pantolonlar genellikle kumaş oluyor. Aynı zamanda kumaş pantolonların son zamanlarda kuşaklı olanları da çok modadır. Kemer kısmında yine aynı dokudaki ve renkteki kumaştan yapılan kemerin bulunduğu bu pantolonlar bankada veya ofiste çalışanlar için çok uygun.
Bedeninize göre alacağınız pantolonların keten veya kadife olanları da vardır. Kış aylarında giyilen bu pantolonlar soğuğa karşı korumasının yanında, doğru parçalarla kullanıldığında ortaya çok güzel bir kombin çıkıyor. Bunların yanında, bilekte biten dar kotlar da yaz kış kullanılan ve bayan pantolon modelleri arasında en fazla tercih edilen pantolon modeli diyebiliriz. Uzun gömlekle, bluzla, renkli kazaklarla giyeceğiniz dar kot pantolonlarla spor tarzda görünebilirsiniz. En güzel bayan pantolon modelleri için https://www.peraclub.com/bayan-pantolon sitesine bakabilir ve birbirinden güzel pantolonlar arasında seçim yapabilirsiniz.
 

bayan pantolon model peraclub.com