Commandos: Origins Duyuruldu

TAKİP ET

Gerçek zamanlı taktik oyunlarından oluşan Commandos serisi 90'ların sonlarında piyasaya çıktı. Oyun, oyunculara benzersiz yeteneklere sahip bir dizi karakterle stratejik gizlilik deneyimleri sunuyor. Seri neredeyse 20 yıldır beklemedeyken Commandos ...

Gerçek zamanlı taktik oyunlarından oluşan Commandos serisi 90’ların sonlarında piyasaya çıktı. Oyun, oyunculara benzersiz yeteneklere sahip bir dizi karakterle stratejik gizlilik deneyimleri sunuyor. Seri neredeyse 20 yıldır beklemedeyken Commandos: Origins adlı yeni bir macera için tanıdık yüzleri geri getiren yepyeni bir oyun duyuruldu.

İzometrik görünümlü strateji oyunu, 2. Dünya Savaşı sırasında belirlenen 10’dan fazla görev sunacak. Orijinal karakterler, Komando ekibinin nasıl oluşturulduğunu anlatmak için geri dönüyor. Oyuncular, hedefleri tamamlamak için buldukları taktiklerde Yeşil Bere, Kazıcı, Keskin Nişancı, Sürücü, Denizci ve Casus’u kullanabilecek.

Oyunda iki oyunculu ortak oyunun hem çevrimiçi hem de yerel bölünmüş ekran modlarında kullanılabilen yeni bir özellik olduğu da onaylandı. Claymore Game Studios bu yeni girişimi geliştiriyor.

Geliştirici, ortamla ilgili olarak “Kuzey Kutbu’nun buzlu ovalarından Afrika’nın uçsuz bucaksız çöllerine, Avrupa’nın batı kıyılarından Doğu cephesine kadar, yüksek riskli görevlerde komandolarınızı başarıya götürmek size kalmış. Özgür dünyayı tehdit eden büyüyen Nazi işgaline karşı mücadelelerinde onlara rehberlik edin.” diyor.

Strateji ve yönetim oyunlarıyla tanınan yayıncı Kalypso Media, 2018 yılında Pyro Studios tarafından yapılan birkaç seriyi satın alarak Commandos serisinin haklarını elde etti. Yakında ilk Commandos oyunlarının yeniden yapımları da gelecek ancak Origins’in yeni bir hikayeye sahip tamamen yeni bir giriş olmasının planlandığını belirtelim.

Commandos: Origins 2024 yılının içerisinde oyuncularla buluşacak. Oyunun çıkacağı platformlar arasında PC (Steam ve Epic Games Store), Xbox Series X|S ve PlayStation 5 yer alıyor. Ek olarak, Xbox ve PC Game Pass aboneleri de oyunu ilk günden oynayabilecek.

Oyun Seri Commandos