Cooler Master, Ayakkabı Şeklindeki PC Kasasını Tanıttı: Sneaker X

TAKİP ET

Cooler Master, bugün PC oyun ortamını yeniden şekillendirecek bir ürünü tanıttı: Sneaker X. Ayakkabılar spor, müzik ve moda hakkındaki düşüncelerimizi şekillendirdi; artık bir PC şeklini alıyor. Estetik olarak tasarım, günlük yaşam için ikonik spor ...

Cooler Master, bugün PC oyun ortamını yeniden şekillendirecek bir ürünü tanıttı: Sneaker X. Ayakkabılar spor, müzik ve moda hakkındaki düşüncelerimizi şekillendirdi; artık bir PC şeklini alıyor.

Estetik olarak tasarım, günlük yaşam için ikonik spor ayakkabı, sportif ayakkabıdan alınmıştır; Sneaker X, spor ayakkabı meraklılarının bilgisayarları olarak işlev görebilecek ek bir koleksiyona sahip olmaları ve oyun tutkularının yanı sıra tarzlarını da sergilemek isteyen oyuncular için mükemmeldir.

Tasarımı orijinal olarak markanın Case Mod World Series 2020’de sunan ve hemen göze çarpan mod yapımcısı JMDF’nin çalışmasını temel alıyor.

Üç yıldan biraz daha kısa bir süre sonra konsept, satın alınabilecek bir ürünle gerçeğe dönüştü.

Bu çığır açan masaüstü bilgisayar, çok çeşitli kullanıcı ihtiyaçlarını karşılar ve Cooler Master’ın yeniliğin sınırlarını zorlama konusundaki kararlılığını gösterir.

ITX form faktörlü anakartlar, SFX güç kaynakları ve 3 slotlu ekran kartları içerir. Ancak bu bilgisayarı bu kadar özel kılan şey, AIO sıvı soğutucusudur; bu, küçük form faktörünü korurken serin kalmasını sağlar.

Tek başına estetiğin neredeyse fiyatına değdiğinden bahsetmiyorum bile, çünkü ister çalışma masanıza koyun ister oturma odanızın ortasında sergileyin, gerçekten çarpıcı bir set parçası haline gelir.

Cooler Master CEO’su Jimmy Sha, “İnovasyonun sınırlarını zorlamaya yönelik kararlılığımızı sergileyen Sneaker X’in ve tasarımın geniş çapta kullanılabilir hale gelmesi beni heyecanlandırıyor” dedi. “Bu ürün, oyunculardan tasarımcılara ve işletmelere kadar kullanıcılarımızın farklı ihtiyaçlarını karşılama konusundaki kararlılığımızın bir kanıtıdır. Müşterilerimizin öne çıkmasını ve yaratıcı kimliklerini benimsemesini sağlayan ürünler yaratmak bizim misyonumuzdur.

Daha fazla cihazı etkinleştirmemiz gerekiyor. Oturma odamıza modayı ve tasarımı geri getiren spor ayakkabı bilgisayarı gibi”.

Spor Ayakkabı