Counter-Strike 2 Açık Betası Gelecek Hafta Gelebilir

TAKİP ET

Valve, popüler çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Counter-Strike 2 için çalıştığını bu yılın başlarında paylaşmıştı. Ek olarak şirket, CS:GO oyuncularını Counter-Strike 2'yi özel olarak test etmeye davet etmişti ve son birkaç aydır bu süreç ...

Valve, popüler çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Counter-Strike 2 için çalıştığını bu yılın başlarında paylaşmıştı. Ek olarak şirket, CS:GO oyuncularını Counter-Strike 2’yi özel olarak test etmeye davet etmişti ve son birkaç aydır bu süreç gerçekleştiriliyor. Şimdi ise Counter-Strike 2 açık beta sürecinin çok yakında olduğuna dair bir işaret geldi.

20 Eylül günü resmi Counter-Strike 2 X hesabındaki çok kısa bir gönderide şu mesaja yer verildi: “Gelecek Çarşamba ne yapacaksın?”. Bu, 27 Eylül Çarşamba gününe denk geliyor ve çoğu kişi bunun, oyunun o gün bir tür halka açık teste başlayacağına dair büyük bir ipucu olduğuna inanıyor.

Oyun, Valve’ın Source Engine 2 oyun motorunu kullanarak Counter-Strike: Global Offensive için ücretsiz bir yükseltme olarak piyasaya sürülecek. Mevcut oyunun oyuncularının sahip olduğu tüm oyun içi görünümler otomatik olarak Counter-Strike 2’ye aktarılacak.

Grafiksel yükseltmelerin yanı sıra, yeni oyunda bazı oynanış değişiklikleri ve ince ayarlar da yapılacak. Bu değişikliklerden biri, CS:GO’daki 30 raunt sistemine karşın 24 raunta sahip olması ve oyunun oyuncu sıralama sistemindeki büyük değişiklikler. Ayrıca birçok haritada bazı ince ayarlar ve değişiklikler alabilir.

Oyun Counter-Strike 2