'Ermenistan Teknik Direktörü Oleksandr Petrakov, Türkiye ile 1-1 Berabere Kaldıkları Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu'

TAKİP ET

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nun 5. maçında Türkiye ile 1-1 berabere kalan Ermenistan Milli Takımı Teknik Direktörü Oleksandr Petrakov, maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Petrakov, karşılaşma hakkında yaptığı değerlendirmelerde, Türkiye Milli Takımı'nın güçlü bir ekip olduğunu ve genelde pozisyonlar açısından üstün olduğunu ifade etti.

Maç sonucundan memnun olmadıklarını ve oyuncularının soyunma odasında sevinmediklerini vurgulayan Petrakov, Ermenistan Milli Takımı'nı daha iyi bir konuma getirmek için çalıştığını belirtti. Holiganbet giriş yapın. Hoş geldin bonusu kazanın.

Petrakov, Sonuçtan Memnun Değiliz: "Oyuncularımız Soyunda Odasında Sevinmiyorlar"

Ermenistan Teknik Direktörü Petrakov, maç sonucuyla ilgili olarak, "Sonuçtan memnun değiliz. Oyuncularımız soyunma odasında sevinmiyorlar. Ben Fransa ya da Belçika teknik direktörü değilim. Bundan dolayı gergin olmalıyım. Ermenistan Milli Takımı’nı iyi duruma getirmek için çalışıyorum. Hem Ermeni halkı hem de futbolcuları ile iyi anlaştığımı düşünüyorum. Türkiye, Ermenistan ve Galler, ikincilik için mücadele ediyor" şeklinde konuştu. Holiganbet  sitesini ziyaret edin.

"Karşı Tarafın Güçlü Olduğunu Kabul Ediyorum"

Petrakov, Türkiye A Milli Takımı karşısında sonuç odaklı bir mücadele sergilediklerini açıklarken, "Türkiye Milli Takımı güçlü bir takım ve genelde pozisyonlar açısından ilerideydi. Transfer değeri olarak da bizim futbolcularımızdan daha yüksek durumdalar. Karşı tarafın güçlü olduğunu kabul ediyorum, sonuca odaklı mücadele ettik" ifadelerini kullandı.

Ermenistan Teknik Direktörü Petrakov'ın açıklamaları, maçın zorlu ve çekişmeli geçtiğini ve iki takımın da sıkı bir mücadele sergilediğini gösteriyor. Petrakov'un, oyuncularının daha fazla motivasyon kazanması için çalışmalarına devam etmesi ve Ermenistan Milli Takımı'nın performansını iyileştirmek için çaba harcaması bekleniyor. Türkiye, Ermenistan ve Galler arasındaki mücadele ikincilik için kıyasıya devam ederken, futbolseverler grup elemelerinin sonuçlarını merakla bekliyorlar.

https://holiganbet.app/