Etnik Desenli Uzun Elbise

TAKİP ET

Gençler, klasik tarzdan ayrı kendilerine özel stil benimserler. Özel stillerde etnik desenler dikkatleri çeker.

Gelenekselle modernin karşımı etnik desenli uzun elbise modellerinin kullanım alanları çok geniştir. Günlük hayatta, sosyal etkinliklerde, tatilde, akşam yemeklerinde tercih edilebilir. Özgün tasarımlarının olması daha çok tercih edilmesine neden olmaktadır.
Farklı ve tarz ürünler bulmakta zorlananlar için güzel seçenekler sunulmaktadır. Kombin yapılması son derece kolaydır. Tek parça olduğundan dolayı göze çok daha hoş görünür. Uygun bir ayakkabı ve çanta ile birkaç dakikada dışarı çıkmaya hazır olursunuz.
Abiye Uzun Elbise
Özel kumaşlarla dikilmiş uzun elbise modelleri özel günler ve gecelerde kullanıma uygundur. Nişan, düğün, nikah, romantik akşam yemeği gibi özel zamanlar için ideal kıyafetlerdir. Sırt ve göğüs dekoltesi dikkatleri çekmektedir. Önde veya yanlarda bulunan derin yırtmaçlar ise ilgi çekicidir.
Feminen görüntünün hakim olduğu modellerde farklı detaylar kullanılmıştır. Yaka, boyun, kol veya etek kısmındaki detaylarla parçaların görselliği ve tasarımları farklılaştırılmıştır.
Vücudu olduğundan daha uzun gösterdiğinden dolayı tam bayanların aradığı parçadır. Modern ve klasik kesimli modellere https://www.roman.com.tr/uzun-elbise linkinden ulaşabilirsiniz.

uzun elbise roman.com.tr