Fabrika Binası Simülasyonu Foundry Duyuruldu

TAKİP ET

Yayıncı Paradox Interactive, Don't Starve Together ve Oxygen Not Integrated oyunlarından yeteneklerin yer aldığı yepyeni bir stüdyo olan Channel 3 Entertainment ile birlikte Foundry adlı yeni bir proje duyurdu. Birinci şahıs türündeki oyun, Factorio ...

Yayıncı Paradox Interactive, Don’t Starve Together ve Oxygen Not Integrated oyunlarından yeteneklerin yer aldığı yepyeni bir stüdyo olan Channel 3 Entertainment ile birlikte Foundry adlı yeni bir proje duyurdu.

Birinci şahıs türündeki oyun, Factorio, Satisfactory ve hatta yoğun şekilde modlanmış Minecraft gibi başlıklar tarafından popüler hale getirilen fabrika binası ve otomasyon olanaklarını sunacak. Oyuncular, ürünler için cevherin manuel olarak çıkarılmasından başlayarak tüm üretim zincirlerini otomatikleştirmek için teknolojiler araştırıp geliştirebilecekler. Kendi kendini idame ettirebilen fabrikalara ulaşmak için bilim kurgu makineleri, taşıma bantları, boru ağları, güç sistemleri ve daha fazla araç oyuna dahil edilmiş durumda.

Oyuncuların gireceği voksel dünyaları prosedürel olarak oluşturulacak ve her bir biyomun üstesinden gelinmesi gereken farklı zorluklar sunarak herhangi bir bloğun yok edilmesine veya yerleştirilmesine izin verilecek. Geliştiricinin hem çevrimiçi oyun hem de LAN ağları üzerinden 2-4 oyunculu oturumlar önermesiyle çok oyunculu mod da onaylandı. Daha büyük gruplar için desteklenen oyuncu sayısına ilişkin bir sabit sınır ise henüz mevcut değil.

Foundry için bir Steam sayfası istek listesi amacıyla zaten mevcut ve şimdilik yalnızca PC lansmanı onaylanmış gibi görünüyor. Simülasyonu erken erişim lansmanından önce denemek isteyen herkes, yaklaşan Steam Next Fest etkinliğine katılabilecek. Demo festivali 9 Ekim’de başlayıp 16 Ekim’e kadar devam edecek ve Foundry’nin oynanabilir bir bölümü de bu dönemde ücretsiz olarak satışa sunulacak.

Oyun