Fatih Karagümrük 1-1 Alanyaspor (Maç Sonucu) İstanbul'da puanlar paylaşıldı

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig'im 27. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile Corendon Alanyaspor kozlarını paylaştı. Zorlu mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük evinde Corendon Alanyaspor'u ağırladı.Çekişmeli geçen karşılaşma 1-1 sona erdi ve puanlar paylaşıldı.

Maçın ilk yarısı genel olarak ortada geçerken iki takım da pozisyonlar buldu. Karşılaşmada sessizlik 24. dakikada Eysseric'in attığı golle bozuldu ve VavaCars Fatih Karagümrük 1-0 öne geçti. 31. dakikada Ryan Mendes yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü. Ardından VAR'dan gelen uyarının ardından kartın rengi kırmızı oldu ve VavaCars Fatih Karagümrük 10 kişi kaldı.

İlk yarının geri kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve devreye 1-0'lık VavaCars Fatih Karagümrük üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıda da ev sahibi 10 kişi kalmanın etkisiyle de daha çok geri çekilirken kontra ataklar kovaladı ve maç Corendon Alanyaspor'un kontrolünde devam etti. Ancak beklenen gol bir türlü gelmedi.

Maçın sonlarına doğru Corendon Alanyaspor ataklarını sıklaştırdı ve 90+1'de penaltı kazandı.

Penaltıyı değerlendiren Corendon Alanyaspor golü buldu ve maç 1-1 sona erdi.

VavaCars Fatih Karagümrük Corendon Alanyaspor