Hasan Arat ve Ali Koç açıklamalarda bulundu!

TAKİP ET

Son dakika spor haberi: Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş yönetimine ziyarette bulundu.

Ziyaret sonrasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Hasan Arat canlı yayında açıklamalarda bulundu.

İŞTE İKİLİNİN SÖZLERİ

ARAT: BUNA İHTİYACIMIZ VAR

Sayın Ali Koç'a baba ocağına hoş geldiniz dedim. Kulübümüzün en eski üyesi Rahmi Koç'un sicildeki kayıtlı güzel bir belgesini kendisine hediye ettik. Güncel sorunlarımızı, futbolun içindeki problemleri konuştuk. Çok önemli bir toplantı oldu. Tüm camialara örnek olmasını diliyorum. Kapımız herkese açık. Çok büyük camialar. İlk ziyaret Ali Bey'den geldi. Ortak sorunlarımızı konuşmamız lazım, buna ihtiyacımız var.

KOÇ: SORUNLARIMIZ AYNI

Biz buraya yönetim kurulumdan 6 arkadaşımla birlikte, Hasan Bey'in yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti için geldik. Hasan Arat'ın dediği gibi, futbolumuzun sorunlarını, nerelerde güç birliği yapmamız gerektiğini konuştuk. Pek çok alanda birbirine benzer bir kulübüz. Özellikle vatan konularında çok paralel ilkelere sahibiz. Bizim buradaki ana hedefimiz sahada ve salonlarda rekabet, saha dışında da yapıcı rekabet. Sorunlarımız, sıkıntılarımız hep aynı.

KOÇ: İSTİFA GÜNDEME GELMEDİ

"Hasan Arat ile görüşmenizde TFF'nin istifası gündeme geldi mi?" sorusuna Ali Koç, "Görüşmemizde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifası gündeme gelmedi. Ve şuradaki buluşmayla da hiç alakası olmayan bir soru sordunuz." dedi.

Ali Koç Hasan Arat kulüp açıklama açıklama