Her yazın Gözdesi Tshirt!

TAKİP ET

Sırf tshirt giyebilmek ve özgürlüğünü ilan edebilmek için yaz mevsimini bekleyen bir sürü insan olduğu doğrudur! Sadece yazın mı akşam yatarken rahat hareket edebilmek için de bir tshirt geçiriverdiğimiz doğrudur!

Birbirinden farklı slogan olan mı dersiniz yoksa uğurlu rakamlı olan mı? Her istediğimizi bulduğumuz aklımızdakileri bile ‘aa ben bu modeli düşünmüştüm’ dediğimiz binlerce çeşit olan başka bir giysi düşünemiyorum.
Ama en önemlisi renk uyumları! Tshirt seçerken en belirgin ve en şık detayı renk seçiminde gizlidir. Elbette ten renginize göre karar verirseniz ortamın en dikkat çekeni siz olacaksınız ve kapıdan girdiğinizden itibaren bakışlar size çevrilecektir.
Ten Rengine Göre Tshirt Seçelim!
Sarışınlar Sözüm size! Pudra tonları seçerek çok hoş bir görünüme sahip olabilirsiniz! Sarışın uzun saçlı bir bayanın bebe mavisi ya da pudra bir  tshirt giymesini gözümüzde canlandırdığımızda harika bir kombin olmuyor mu?
Peki ya esmerler? Bence Esmerlere her şey yakışır iltifatımı yaptıktan sonra esmerlerin siyah ve beyaz ile çok çarpıcı olacağını belirtmek doğru olur! Gayet zarif ve çekici olan bu renk doru duruş tarzı ile bütünleşirse karizma kelimesi tam yerini bulmuş olacaktır.
Kumrallar ise parlayan renklere yönelmeliler. Nasıl mı? Harika bir kırmızı tshirt, Turuncu ya da çimen yeşili ile ten renklerine parlaklık kazandırabilirler. https://www.twist.com.tr/kadin-tshirt-modelleri/ sayfasında en güzel modeller sizi bekliyor!

tshirt yaz twist.com.tr