Horizon Forbidden West: Complete Edition PC ve PS5'e Geliyor

TAKİP ET

Sony tarafından PlayStation 5 (PS5) ve PC için Horizon Forbidden West: Complete Edition resmen duyuruldu. Oyun önümüzdeki hafta 6 Ekim'de PS5 konsolu için piyasaya sürülecek. PC içinse oyun 2024 yılının başlarında çıkacak. Sony'nin PC'ye aktarılan ...

Sony tarafından PlayStation 5 (PS5) ve PC için Horizon Forbidden West: Complete Edition resmen duyuruldu. Oyun önümüzdeki hafta 6 Ekim’de PS5 konsolu için piyasaya sürülecek. PC içinse oyun 2024 yılının başlarında çıkacak.

Sony’nin PC’ye aktarılan birçok oyunu gibi bu da Nixxes Software tarafından gerçekleştirilecek. Oyun, Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak. Şu an için belirli PC donanım gereksinimleri hakkında ise herhangi bir açıklama yok.

Bu arada, Guerrilla Games’in popüler bilim kurgu üçüncü şahıs aksiyon oyununun PS5 sürümü, hem Şubat 2022’de piyasaya sürülen orijinal Horizon: Forbidden West oyununu hem de 2023’te piyasaya sürülen ücretli DLC genişletmesi Burning Shores’ı içerecek.

Complete Edition’da oyunun dijital müzikleri, dijital sanat kitabı ve Horizon Zero Dawn Vol. 1: Sunhawk dijital çizgi romanı yer alıyor. Ayrıca oyunun Fotoğraf Moduna bazı özel poz ve yüz boyama özellikleri eklenecek. Son olarak oyuncular, hikaye boyunca bazı yeni oyun içi öğelerin kilidini açabilecek. Bunlar:

Carja Behemoth Elite kıyafeti

Carja Behemoth kısa Yay

Nora Thunder Elite kıyafeti

Nora Thunder sapanı

Apex Clawstrider makine vurucu parçası

Kaynak paketi

Bakalım oyuncuların Horizon Forbidden West: Complete Edition’a ilgisi nasıl olacak?

Oyun