iPad Pro için Yeni Magic Keyboard Alüminyum Kasa ile Gelebilir

TAKİP ET

Bloomberg'den Mark Gurman,  Apple tarafından piyasaya sürülecek yeni nesil iPad Pro modelinin cihazı daha dizüstü bilgisayar benzeri hale getirecek yeniden tasarlanmış bir Magic Keyboard aksesuarı ile birlikte geleceğini ileri sürdü. Geçtiğimiz ...

Bloomberg’den Mark Gurman,  Apple tarafından piyasaya sürülecek yeni nesil iPad Pro modelinin cihazı daha dizüstü bilgisayar benzeri hale getirecek yeniden tasarlanmış bir Magic Keyboard aksesuarı ile birlikte geleceğini ileri sürdü.

Geçtiğimiz hafta Gurman, Apple’ın ‌iPad Pro‌ için yeniden tasarlanan ve daha büyük izleme dörtgeni sayesinde “mevcut kurulumdan çok daha fazla dizüstü bilgisayar gibi görünmesini” sağlayan Magic Keyboard üzerinde nasıl çalıştığını anlattı. Şimdi, en son Power On bülteninde Gurman aksesuarın kapsamlı yeniden tasarımı hakkında ek bilgiler verdi. Görünüşe göre klavyenin etrafındaki alan, daha sağlam bir yapı sağlamak için MacBook’ların üst kasasına benzeyen alüminyumdan yapılacak. Apple’ın değişikliklerin mevcut modele yönelik eleştirileri gidereceğini umduğu iddia ediliyor.

Klavyenin dış tarafı mevcut modelde kullanılan silikon kapak malzemesini ve tek bir USB-C bağlantı noktasını koruyacak. Öte yandan Gurman, daha kaliteli malzemelerin kullanılması nedeniyle aksesuarın 299 dolarlık fiyat çıtasının üstüne çıkabileceğini düşünüyor.

Gurman yeni nesi iPad Pro’nun M3 Apple çipset, OLED ekran ve biraz daha büyük 11 ile 13 inç boyut seçenekleri sunabileceğini sözlerine ekliyor.

Gurman