Kadın Etek Modelleri

TAKİP ET

Kadınların gardıroplarında vazgeçilmez parçalardan biri olarak yer alan etek modelleri kullanım itibariyle pek çok farklı alanda kendini gösterebilir.

Kullanımları hem rahat olan hem de farklı renk ve çeşitleriyle tüm kombinleri daha canlı hale getirmekte olan eteklerle birlikte sizler de çok pratik ve son derece şık olan kombinler yapabilirsiniz. Kombinlerinizde ister mini modelleri ister uzun modelleri ister pantolon etek tarzında kesime sahip modelleri isterseniz de bilekte biten boya sahip olan modelleri tercih edebilirsiniz.

Mini Etek Modelleri

Mini etek modelleri farklı renk ve kumaş seçenekleriyle birlikte en çok yaz aylarında tercih edilen modellerdir. Kullanımları yaz aylarında diğer modellere nazaran çok daha rahat ve pratiktir. En acil şekilde kombin yapmanız gereken zamanlarda bile bu eteklerle yapabilirsiniz. Mini kesimler daha çok diz üstü ve daha da yukarısında bir kesime sahiptir. Arkası şortlu olan modeller de mevcuttur. Kot kumaş, gabardin kumaş, pamuklu kumaş, likralı kumaş ve özellikle de jeans kumaşlar eteklerde en çok yer verilen kumaşlardır.

Uzun Etek Modelleri

Mini modellerin yanı sıra uzun etek modelleri de mevcuttur. Bilek boyda biten eteklerin ön kısımlarında yer alan düğme tasarımları da oldukça dikkat çekicidir. Kumaşların rengine zıt renk tonlarında düğmelerin kullanımına yer verilebilir. https://www.ipekyol.com.tr/giyim/etek-modelleri/ adresine giriş yaparak sizler de istediğiniz tüm etek ve pantolon modellerini alabilirsiniz. 

kadın etek model ipekyol.com.tr