Kocasinan Akademi Çocuk Kulübü dönem sonu etkinliği düzenledi

TAKİP ET

Kocasinan Akademi Çocuk Kulübü tarafından dönem sonu etkinliği düzenlendi.Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Çocuk Kulübü Tesisi'ndeki etkinlikte, başarılı eserler ortaya çıkaran çocukları tebrik etti.Çocukları geleceğin Türkiye'sine hazırladıklarını belirten Çolakbayrakdar, "Belediye denildiği zaman yol, kaldırım, asfalt ve temizlik akla gelebilir ama biz daha çok sıra dışı belediyecilik yapıyoruz. Gençlerin, çocukların ve kadınların daha...

Kocasinan Akademi Çocuk Kulübü tarafından dönem sonu etkinliği düzenlendi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Çocuk Kulübü Tesisi'ndeki etkinlikte, başarılı eserler ortaya çıkaran çocukları tebrik etti.

Çocukları geleceğin Türkiye'sine hazırladıklarını belirten Çolakbayrakdar, Belediye denildiği zaman yol, kaldırım, asfalt ve temizlik akla gelebilir ama biz daha çok sıra dışı belediyecilik yapıyoruz. Gençlerin, çocukların ve kadınların daha donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlanmaları için farklı alanlarda yanlarında yer alıyoruz. Kocasinan Akademi Çocuk Kulübü ve Gençlik Merkezi gibi her alanda hizmet veriyoruz. Hemşehrilerimizin hayatlarını renklendirmek için yoğun gayret sarf ediyoruz. ifadelerini kullandı.

Çolakbayrakdar, konuşmanın ardından hazırlanan gösterileri izledi.​​