Lüleburgaz'da 30 Ağustos coşkusu!

TAKİP ET

Türk'ün en şanlı zaferi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Lüleburgaz'da coşkuyla başladı.

Türk’ün en şanlı zaferi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Lüleburgaz’da coşkuyla başladı. Tören Alanı’nda kaymakamlık, garnizon ve belediye çelenklerinin sunumuyla başlayan resmi törenler, ödül töreni ve askeri geçit töreniyle devam etti. Yurttaşların büyük ilgi gösterdiği 30 Ağustos coşkusu akşam 20.30’da Kongre Meydanı’ndan başlayacak fener alayı ve konserle devam edecek. 

Kahraman Türk askerinin en şanlı zaferi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Lüleburgaz’da büyük bir coşkuyla başladı. Çelenk sunumuyla başlayan kutlama programı Lüleburgaz Kaymakamlığında tebriklerin kabulüyle devam etti. Daha sonra ise Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz Garnizon Komutanı Mehmet Kayhan ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli kahraman Mehmetçik ile alana sığmayan binlerce vatandaşı selamladı. 

 

Geçit töreni nefes kesti

Devlet erkanının asker ve vatandaşı selamlamasının ardından ise 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren çocuk ve gençler için ödül töreni düzenlendi. Ödül törenin ardından ise resmi geçit töreni gerçekleştirildi. Askeri geçit töreninde şanlı Türk ordusunun geçişi sırasında coşku doruğa çıktı. 

 

On binler yürüyecek!

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Lüleburgaz’da akşam da devam edecek. Lüleburgaz Belediyesinin düzenlediği kutlama programı çerçevesinde on binler saat 20.30’da başlayacak fener alayı ve Ali Altay konseriyle büyük zaferin 101’inci yılını coşkuyla kutlayacak. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tören Lüleburgaz Zafer Coşku Kutlama