Mustela ile bebekler çok rahat

TAKİP ET

Anne ve bebek cilt bakımında en iyi markalardan birisidir. Sadece cilt bakımında değil bebek bakımıyla alakalı tüm ürünlerde kaliteyi yakalamış bir marka.

Bebeğinizin tüm banyo ürünleri bebek bezleri, bebeklere uygun ıslak mendiller, masaj yağlarından bebek kokularına kadar bir çok ürünü bulabilirsiniz. Sadece bebekleri değil anneleri de hedef alan marka doğum sonrası vücutta oluşan çatlaklar ve emzirme sonra göğüs ucunda oluşan çatlaklar için de kremleri mevcut. Emziren annelerin ilk hafta göğüs uçlarında çatlaklar kaçınılmazdır. Bu acıyı hafifletmek için göğüs ucu kremleri en iyi çözümlerdir emzirme sonrası uygulayabilirsiniz durulama gerektirmez.


 

Cilt Tipleri Uygun Ürünler
Bebeğinizin ve sizin cilt tipinize göre farklı çeşit ürünleri Mustela ürününde bulabilirsiniz. Anne ve Bebek ürünlerinin yanı sıra yüksek korumalı güneş kremler de mevcuttur. Yeni bir anne adayı ya da emziren bir anneyseniz mutlaka bu ürünlere ihtiyaç duyacaksınız. Mustela organik ürünleriyle kendini kanıtlamış bir marka olarak en iyi seçeneklerden biri. Size uygun ürünleri https://www.recete.com/mustela/ sitemizden görebilirsiniz.

anne bebek cilt recete.com/mustela/