Nadir Bilgisayar'dan istişare toplantısı

TAKİP ET

Akınsoft Konya Bölge Bayisi Nadir Bilgisayar, çözüm ortakları ve Akınsoft Genel Merkezi yöneticileriyle biraraya gelerek istişare ve motivasyon toplantısı gerçekleştirdi.

“Bilişim ve Teknolojide Nadir” sloganıyla bilişim sektöründe yoluna emin adımlarla devam eden Akınsoft Konya Bölge Bayisi Nadir Bilgisayar, çözüm ortakları ve Akınsoft Genel Merkezden Pazarlama Koordönator Yardımcısı Volkan Çoban, Argeden Sorumlu Koordinatör Yardımcısı Oktay Saray, Bayi Kanal Uzmanı Niray Demirörs’ün de katılımlarıyla Halk Etliekmek Selçuklu şubesinde yemekli sohbet, motivasyon ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Çok verimli geçen toplantıda pazarlama ve arge alanlarında müşteriler için gerçekleştirilecek yeni stratejiler ve detaylar gözden geçirildi, çözüm ortaklarının istekleri, görüşleri ve önerileri değerlendirildi.
Nadir Bilgisayar Firma Sahibi Nadir Seleş toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını yoğunlaştıran ekipde istişareler neticesinde güzel fikirler ve öneriler müşterilerimizin yararına olacak şekilde değerlendirildi. Çözüm ortaklarımıza katılımlarından ve bundan önceki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonrası içinde başarılarının artarak devamını temenni ediyorum” dedi. www.nadirbilgisayar.com.tr

nadir bilgisayar akınsoft nadir seleş istişare toplantı