Polis amcaları Küçük Eymen ve Uras'ın hayalini gerçekleştirdi

TAKİP ET

Konya'da yaşayan ve kısa süre önce DMD kas hastalığı teşhisi koyulan Eymen (4) ve Uras (2) kardeşlerin tek hayali polis olmaktı. Halaları Serap A.'nın CİMER'den yaptığı başvuru üzerine harekete geçen Konya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, küçük Eymen ve Uras'ın hayalini gerçekleştirdi.

Konya Emniyetinden Örnek Davranış: Cimer Başvurusuna Kayıtsız Kalmadı
4 yaşındaki Eymen’e 1 yıl önce ve iki yaşındaki kardeşi Uras’a 3 ay önce DMD kas hastalığı teşhisi koyuldu.
Sürekli Ankara ve Antalya’ya çocuklarının tedavileri için giden aile, Küçük Eymen ve Uras’ın çok sevdiği ve tek hayalleri olduğunu dile getirdiği polis olma isteğini halaları Serap A., CİMER’den yazarak Konya Emniyet Müdürlüğü’nden bu konuda yardım istedi.
DMD Kas Hastası Olan Küçük Kardeşlerin En Mutlu Günü
Gelen isteğe kayıtsız kalmayan Konya Emniyet Müdürlüğü Harekete geçti. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak Eymen ve Uras’ın en çok istedikleri polis kıyafetlerini ve oyuncak polis arabalarını hediye ederek eğlenceli vakitler geçirdi. Küçük kardeşler, polis amcalarıyla birlikte ekip aracıyla devriye atmayı da ihmal etmedi.Polis ablaları ve abilerini karşılarında gören küçük kardeşler sevinçten havalara uçtu. Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bu duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür eden aile, çocuklarının en büyük hayallerini yerine getirdikleri için Konya İl Emniyet Müdürlüğüne ve yetkililere şükranlarını ifade etti.

polis hediye konya emniyet müdürlüğü