Radeon Software Adrenalin 23.9.2 WHQL Sürücüsü Çıktı

TAKİP ET

Oyun Desteği

AMD, Adrenalin grafik sürücülerini yeni bir sürümle birlikte güncelledi. Sürüm 23.9.2 WHQL ile birlikte Radeon RX 7700 ve RX 7800 için birleşik sürücü desteği geliyor. Daha öncesinde bu iki kart için ayrı bir sürücü yayınlanmıştı ancak şimdi bu durum değişti.

Yeni güncelleme Lies of P, Party Animals ve The Crew Motorfest gibi oyunlar için optimizasyon sağlıyor. Bunun yanı sıra, Starfield, Witcher 3, ELDEN RING, Immortals of Aveum için AMD Radeon Anti-Lag+ özelliği geldi. AMD ayrıca desteklenen oyunların sistem gecikmesini görüntülemek için Anti-Lag+ arayüzü getirdi.

En iyisi tüm yeniliklere ve çözülen sorunlara listeler halinde bakalım. İndirme bağlantısı ise hemen aşağıda:

AMD Radeon Software Adrenalin Edition 23.9.2

Not: Polaris ve Vega mimarili GPU’lar farklı bir paket üzerinden desteklenmekte. Bu GPU’lar için sürücüyü aşağıdaki bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz.

Polaris – Vega: AMD Radeon Software Adrenalin Edition 23.9.2

Lies of P

Party Animals

The Crew Motorfest

Starfield, Witcher 3, ELDEN RING ve Immortal of Aveum için Anti-Lag+ desteği.

Radeon Anti-Lag+ açıkken belirli oyunlarda gecikme süresinde %45’e varan azalma sağlandı.

AMD Radeon Anti-Lag+ artık desteklenen oyunların sistem gecikmesini görüntülemek için kullanılabilecek bir ekran arayüzüne sahip. Anti-Lag+ etkinleştirildiğinde ekran arayüzü ALT+SHIFT+L kısayol tuşları kullanılarak açılabilir.

Vulkan API ayarlı Baldur’s Gate 3 oynatılırken uygulama çökmeleri.

Radeon RX 7700 XT ve RX 7800 XT grafiklerinde manuel ayarlama yapılırken GPU saatinin yapay olarak 2700 MHz ile sınırlanması.

Belirli Samsung FreeSync Premium Pro monitörlerde veya yerel karartma ayarı etkinleştirilmiş TV’lerde belirli oyunlarda ekranın doğru parlaklığa ulaşamaması.

SMITE oynarken uygulama çökmesi veya sürücü zaman aşımı yaşanması.

F1 23 oynarken aralıklı uygulama çökmesi veya sürücü zaman aşımı.

Radeon Amd Sürücü Oyunlar