Ramada Plaza By Wyndham Konya Otel'den 'Güvenli Turizm Sertifikası'

TAKİP ET

Ramada Plaza By Wyndham Konya Otel 'Güvenli Turizm Sertifikasını' almaya hak kazandı.

Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına almasıyla sıkı tedbirler de ülkemizde özveri ile uygulanıyor.
Bu bağlamda Ramada Plaza By Wyndham Konya Otel ilk vaka tarihinden hemen sonra tedbirler kapsamında çalışmalarına bir süre ara vermişti. Otelin kapalı kalma sürecinde ise salgınla mücadele kapsamında çalışmalarına devam eden Ramada Plaza By Wyndham yönetimi, otel girişinde sağlık kontrolleri ile başlayarak sosyal mesafeye uygun check-in işlemlerini sürdürüyor.
Lobi alanını sosyal mesafe şartlarına uygun olarak dizayn eden Ramada Plaza By Wyndham Otel aynı zamanda asansör kullanım düzenlemeleri ve oda temizliği öncelikle UVL cihazlarıyla dezenfekte edilerek ve havalandırılarak yapmaya özen gösterdi. Ayrıca anlık dokunma alanlarının sıklıkla dezenfekte edilmesi konusunda oldukça hassas davranan otel de misafirlerin sağlıklı ve huzurlu istirahatleri için her türlü tedbirler en sıkı şekilde alındı.  Atiye Önel: "Hijyen Manifestosu Yayınladık"
Tüm bu tedbirler kapsamında Ramada Plaza By Wyndham Otel ‘Güvenli Turizm Sertifikasını’ almaya hak kazandı. Gıda Mühendisi Atiye Önel yaptığı açıklamada, “Hijyen Manifestosunu da gerek otelimizde gerekse sosyal medyada yayınlayarak misafirlerimize ulaşmasını sağladık. Bu çalışmalarımızın sonucunda da sağlıklı turizm sertifikasını aldık. Ramada Plaza By Wyndham Konya Otelimiz olarak maksimum memnuniyet ve hijyen anlayışımız ile kaldığımızdan yerden devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

ramada otel konya turizm sertifikası