RoboCop: Rogue City Demo Sürümü Steam'e Geldi

TAKİP ET

RoboCop: Rogue City oyununun piyasaya sürülmesine birkaç hafta varken PC oyuncuları ücretsiz demo sürümünü şimdiden Steam'den indirebilecek. Demo, oyunun Steam sayfasında mevcut durumda ve oyunun ilk üç seviyesini içeriyor. Oyunda suçla savaşan ...

RoboCop: Rogue City oyununun piyasaya sürülmesine birkaç hafta varken PC oyuncuları ücretsiz demo sürümünü şimdiden Steam’den indirebilecek.

Demo, oyunun Steam sayfasında mevcut durumda ve oyunun ilk üç seviyesini içeriyor. Oyunda suçla savaşan insan ve robot karışımı sibernetik organizmaya dönüşen Detroit polis memuru Alex Murphy’nin kontrolünü ele alıyorsunuz. Bu arada karakterin seslendirmesini orijinal RoboCop filmi oyuncusu Peter Weller’ın yaptığının da altını çizelim.

Oyunun hikayesinin kısa bir özeti ise şu şekilde: “Detroit şehri bir dizi suçla sarsıldı ve yeni bir düşman kamu düzenini tehdit ediyor. Araştırmanız sizi RoboCop 2 ve 3 arasında geçen orijinal bir hikayedeki karanlık bir projenin tam kalbine götürecek. İkonik yerleri keşfedin ve RoboCop dünyasından tanıdık yüzlerle tanışın.”

Geliştirici Teyon ve yayıncı Nacon oyunun tamamını 2 Kasım tarihinde Xbox Series X/S, PlayStation 5 ve PC platformları için piyasaya sürecek.

Ek olarak, Xbox mağazasından ve Steam’den ön sipariş verebileceğiniz Alex Murphy sürümü oyuna iki gün önceden erişmenizi ve ayrıca iki ekstra oyun içi silaha ve ilk filmdeki Hasarlı RoboCop görünümüne sahip olmanıza olanak tanıyor. Tüm ön sipariş verenler başka bir silah görünümüne ve RoboCop 2 filminden Blue Armor RoboCop görünümüne de sahip olacak.

Robocop Oyun Oyunun