Sacha Boey Bayern Münih'e transfer oluyor! İşte sözleşme detayları!

TAKİP ET

Galatasaray''dan Sacha Boey, Bundesliga devi Bayern Münih ile anlaştı. Sarı-Kırmızılılar'ın alacağı bonservis belli olurken, Boey'in sözleşmesi de ortaya çıktı.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren, Avrupa'da ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray, ara transfer döneminde çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, kadrosunda yer alan futbolculara gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye aldı. Bundesliga devi Bayern Münih, başarılı sağ bek Sacha Boey için girişimlerde bulundu.

Bayern Münih'ten 25+10 milyon Euro'luk teklif

A Spor'da yer alan habere göre Sacha Boey için Galatasaray'ın kapısını çalan Bayern Münih, Sarı-Kırmızılı yönetim ile masaya oturdu. Almanlar, 25 milyon Euro bonservis + kimisi zor, kimisi kolay 10 milyon Euro'luk bonuslar içeren teklifte bulundu. Haberde, tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Sacha Boey'e 4,5 yıllık sözleşme

Öte yandan Sacha Boey, Bayern Münih ile 4,5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Boey, Alman kulüpten yıllık 3 milyon Euro'nun üzerinde ücret alacak.

Bayern'in özel jeti Atatürk Havalimanı'nda!

Sports Digitale'in haberine göre Bayern Münih'in Sacha Boey'i Münih'e getirmek için kiraladığı özel jet Atatürk Havalimanı’na geldi. Boey bugün TSİ 15.00’te Münih’de olacak ve Bayern Münih için sağlık kontrolünden geçecek.

Bu sezon Galatasaray forması ile 25 maça çıktı

Bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile tüm kulvarlarda 25 maça çıkan yıldız oyuncu 2 defa rakip fileleri havalandırdı.

Sacha Boey Bayern Münih Galatasaray transfer transfer