Şık Gece Elbiseleri

TAKİP ET

Ülkemizde her sezon birbirinden farklı kıyafet modelleri kadınların ihtiyacını karşılamak için tasarlanıyor. Kadınlar hem günlük hayatlarında hem özel günlerde giyim kuşam konusunda oldukça önemli.

Özellikle özel günlerde abiye tercihlerinde dikkatli davranıyorlar. Kendi vücut yapılarına ve zevkine uygun şık gece elbiseleri tercih ediyorlar.
Bu sezon gece elbiselerinde birçok farklılık ortaya koyuldu. Pullu payetli elbise modellerinden ziyade, püsküllü ve saçaklı elbise modelleri trend olmayı başardı. Abiye modelleri bu sezon birçok renk seçeneği ile kadınlara sunuluyor. Mürdüm moru, hardal sarısı, siyah ve yeşil bu sezon abiye modellerinde vazgeçilmez renklerdir. Şık gece elbiseleri hem uzun hem kısa modeller de kadınlar için tasarlanıyor.
Şık Gece Elbiseleri İle Nefes Kesin
Bir düğüne veya bir partiye katılacağınız zaman alışılagelmiş sıradan kıyafetleri unutun. Abiye tercihi yaparken klasik ve sıradan abiye modellerini asla tercih etmeyin. Kendinize birbirinden farklı seçebileceğiniz şık gece elbiseleri bulunuyor. Tasarımlarıyla ve koleksiyonları ile adından söz ettiren Berfuğ Kıran, tasarladığı kıyafet modellerinde tüm kadınları şık yapmayı hedefliyor. Tasarımcının kendine ait koleksiyonları içerisinde farklı abiye modelleri ve iddialı parçaları bulunmaktadır. Tasarımcının Online olarak faaliyet sürdürdüğü https://www.berfugkiran.com/online-night-collection adresini ziyaret ederek, tüm elbise modellerini inceleyebilirsiniz. Özel günlerde kullanacağınız tasarım elbise modelleri ve daha fazlası tasarımcının web sitesinde mevcuttur. Beğendiğiniz tüm elbise modellerini web sitesi üzerinden online olarak alabilirsiniz.
 

gece elbise kadın berfugkiran.com