Sony Bluetooth Kulaklık Modelleri

TAKİP ET

Teknolojinin gelişimi ile birlikte her ürün kendi dalı üzerinde kendini geliştirmeye başlamıştır. Sony bluetooth kulaklık çıkarıldığı ilk dönemden itibaren her şekilde kendini geliştirmiştir. Bu aksesuarı yeni kullanacak olanlar ilk olarak nasıl kullanacakları konusunda bilgi sahibi değillerdir.

Sony Bluetooth Kulaklık Nasıl Kullanılır?

Herkesin merak ettiği sony bluetooth kulaklık kullanım şekli şöyledir; İlk önce kulaklığın üst bölümünde bulunan açma kapama tuşu 1 saniyelik bir süre basılı tutulması gerekir. Bu yapılan işlem kulaklığın aranma özelliği açılır. Ardından Akıllı telefon ya da tabletinizin ayarlar kısmında bulunan bağlantı bölümüne girin, orada bulunan bağlantı tercihlerine giriş yapılarak Bluetooth bağlantısını aktifleştirin.  Bu işlemin ardından önünüze gelen listeden kulaklık adı seçilmelidir. Bu sayede telefon ya da tabletle kulaklık arasında bağlantı kurulmuş olur.

Sony Bluetooth Kulaklık Bilgisayara Nasıl Bağlantısı Yapılır?

Yapılması gereken ilk işlem bilgisayarın ayarlar bölümünden ses tercihlerine giriş yapılması gerek. Orada varsayılan ses çıkışı bluetooth kulaklık olarak seçilmelidir. Bilgisayara eşleştirme yapacağınız kulaklığı arama konumuna getiriniz ve ardından bilgisayarda bluetooth konumundan kulaklığı seçiniz. Artık kullanımını yapabilirsiniz.

Sony Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Özellikleri

Çıkardığı tüm cihazlarda olduğu gibi bu aksesuarda da kalitesini ortaya koymayı başarmıştır. Gerek ses kalitesi gerekse kullanılan malzeme olsun piyasada bulunan birçok ürün arasında ilk tercih olarak görülmektedir. Kulaklığın yapısal özelliği kulağa takıldığında rahatsızlık vermeyecek şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca dışarıdan gelen sesi keserken aynı zamanda kendi sesini de dışarı vermemektedir. Ayrıntılı bilgiyi bu adresten almanız mümkündür. Eğer kaliteli bir kulaklık arıyorsanız https://www.desibela.com/bluetooth-sony-kulakliklar alabilirsiniz.

bluetooth kulaklık sony desibela.com