Tasarım Kolye

TAKİP ET

Takılarda tasarım son derece önemlidir. Tasarım kolye kolyenizin ilk olarak dikkat çekeceği yeri belirler. Nasıl mı?

Tasarım kolye kolyenizin şeklinin dikkat çekmesi, kolyenizde kullanılan taşın – pırlantanın dikkat çekmesi aslında tasarımcı tarafında kontrol edilir. Tasarım aşama aşama yapıldığından, nasıl bir görünüm elde edilmesi istendiğinin üzerinden hareketle, son derece kusursuz bir görüntünün ortaya çıkarılması sağlanır.
Tasarım Kolye Örnekleri
Kolye seçiminiz özel tasarım mı?  Bu durumda farklı olan tasarımlar görmek, seçmiş olduğunuz marka ile ilgili olacak. Çok sayıda tasarım kolye markası, özel ürünleri ile kullanıcılarını etkilemeyi başarır. Sizin için uygun olduğunu düşündüğünüz tarzın tasarımcısının modellerini inceleyebilirsiniz.
Gösterişli kolye tasarımları;
Kolye tasarımlarında tamamen gösterişli bir tasarım olması, kullanılan büyük ve doğal taşlar ile olabilir. Ayrıca kolyenin boyutu da tasarımcı tarafından en iyi şekilde oluşturulur. Kullanılan zümrüt taşlar, yakut taşlar ile parlak eşsiz bir kolye tasarımı oluşturulur.
Sade kolye tasarımları;
Sade olan modeller için ise daha çok şeklin ön plana çıktığı, kullanılan taş ve buna benzer pırlanta gibi malzemelerin daha küçük düşünüldüğü modeller olarak açıklayabiliriz.
Tasarım Kolye Kombinleri
Tasarım kolyelerde daha çok tek başına kullanmak uygun olacaktır. Kıyafetiniz ile kombin etmek ise kolyeyi ön plana çıkaracak şekilde daha açık yakalar tercihtir. Tasarım kolye için modeller çeşitlendirilebilir. Kullanılacak olan alana göre de aynı şekilde tercih önemlidir.
Siz de tüm tasarım kolye ürünleri için https://www.shopmonreve.com/kategori/kolye adresini ziyaret edebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.
 

takı tasarım kolye shopmonreve.com