The Last of Us Part 2 Remastered Geliyor

TAKİP ET

The Last of Us Part II Remastered PS5 için Geliştiriliyor

3 yıl önce çıkışını gerçekleştiren ve etkileyici hikayesiyle büyük başarılara imza atan The Last of Us Part 2‘nin bir süredir yeni versiyonuyla oyuncuların karşısına çıkacağı iddia ediliyordu. Tüm bu iddialar gündemi meşgul ederken, Mark Pajarillo adlı bir Naughty Dog çalışanı LinkedIn profiliyle The Last of Us Part 2 Remastered üzerinde çalıştıklarını yanlışlıkla doğruladı.

Bildiğiniz gibi The Last of us Part II sadece PS4 için piyasaya sürülmüştü. Oyunun PlayStation 5 sürümü olmadığından dolayı PS5 kullanıcıları da The Last of us 2’yi geriye dönük uyumluluk özelliği sayesinde konsollarında deneyimleyebiliyorlardı. Her ne kadar oyuncular serinin ikinci oyununu PS5 üzerinden de oynayabiliyor olsalarda PS5’in gücünden sonuna kadar yararlanamıyorlardı.

Ancak, bir şirket çalışanı LinkedIn profilinde ”The Last of Us Part 2: Remastered için dış kaynaklı tüm çevresel sanat varlıklarının, silahların ve etkileşimli donanımların üretimini denetlemekten sorumluyum” açıklamalarına yer vermesi sonucunda geliştirici firmanın The Last of Us 2’nin yenilenen sürümü üzerinde çalıştığını dolaylı yoldan doğrulanmış oldu.


Henüz konuyla ilgili Naughty Dog cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat, oyun basının güvenilir kaynaklarına göre geliştirici firmanın söz konusu oyun hakkında kısa süre içerisinde beklenen açıklamayı bakması bekleniyor.

Oyun The Last Of Us