Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı mağlubiyetin nedenini açıkladı! 'Taraftarımızdan özür diliyoruz'

TAKİP ET

Bordo-Mavililer, Kayserispor'a taraftarı önünde 1-0 kaybetti. Abdullah Avcı'yla ikinci dönemindeki ilk yenilgisini yaşayan Trabzonspor, Bahakon'e engel olamayınca yıkıldı. Maçın ardından da Avcı, yenilginin temel sebebini açıkladı ve taraftarından özür diledi.

Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor sahasında Kayserispor'u ağırladı. Mücadeleyi konuk ekip Kayserispor Bahoken'in 88. dakikada attığı golle 1-0 kazandı. Bu sonuçla Trabzonspor 5 maç sonra sahadan mağlup ayrıldı.

'İki takım da kazanacak gibi görünmüyordu'

Bordo-Mavililer'in teknik direktörü Abdullah Avcı da maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Oynanan futbolun kendilerine yakışmadığını dile getiren tecrübeli hoca, "İlk mağlubiyetimiz oldu. Kazanırken de ifade ettiğimiz gibi çok çalışmamız lazım. Bugün kazansak da bunu söyleyecektim. Maç, kötü bir maç oldu. Futbolseverlerden özür dilemek lazım. İki takım da kazanacak gibi görünmüyordu. Oyun içinde bir şeyler denedik. Büyük takım kimliğinde olup da çalıştığın yerlerden pozisyon vermek, hiç şık olmadı. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Trabzonspor yarışmak zorundadır. Bunun bilinciyle devam edeceğiz" dedi.

'Düşük verim alınca...'

Pepe'nin sakatlığı hakkında da konuşan Avcı, "Henüz bir bilgi alamadık. Genel olarak Edin gibi Pepe gibi Onuachu gibi oyunculardan çok düşük verim alınca böyle bir sonuç ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı Trabzonspor Trabzonspor