Vavacars Fatih Karagümrük 2-0 Siltaş Yapı Pendikspor (Maç Sonucu)

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig'de heyecan sürüyor. Fatih Karagümrük ile Pendikspor kozlarını paylaştı, ev sahibi ekip kritik 3 puanı alarak maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'de heyecan 25. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile Siltaş Yapı Pendikspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. İki İstanbul temsilcisini karşı karşıya getiren kritik 90 dakikada gülen taraf 2-0'lık skorla VavaCars Fatih Karagümrük oldu.

Karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 31. dakikada Emre Mor ile 76. dakikada Güven Yalçın kaydetti. Ara transfer döneminde VavaCars Fatih Karagümrük'e transfer olan Emre Mor'un ikinci dönemi golle başladı.

Kulüp tarihinde Siltaş Yapı Pendikspor'u konuk ettiği 10 lig maçının sadece birini kaybeden ve bu maçların altısını kazanan VavaCars Fatih Karagümrük, rakibine karşı üstünlüğünü sürdürmeye devam etti. Siltaş Yapı Pendikspor'un formda golcüsü Umut Nayir, 20. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı ve yerini Leandro Kappel'e bıraktı.

Bu sonuçla evinde dört maçtır yenilmeyen VavaCars Fatih Karagümrük puanını 27'ye çıkartırken, beş maçlık yenilmezlik serisi son bulan Siltaş Yapı Pendikspor ise 26 puanda kaldı.

Vavacars Fatih Karagümrük Siltaş Yapı Pendikspor