Vincenzo Montella'dan Galler maçı öncesi açıklamalar..

TAKİP ET

A Milli Takım, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu son haftasında Galler'le deplasmanda karşılaşacak. Mücadele öncesi teknik direktör Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu. Montella'nın açıklamalarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve futbolculardan Cenk Özkacar, Galler maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

İşte Montella'nın sözleri:

"Buraya en iyi şekilde hazırlanarak geldik. Lider geldik, lider olarak dönmek istiyoruz. Rakibimiz evinde iyi oynayan bir takım. Her şeye hazırlıklı geldik. Tarihimizde henüz başaramadık lider çıkmayı. İlk defa gruptan lider çıkmak istiyoruz."

"Futbolda hiçbir şey kesin değildir. Hırvatistan belki berabere kalır Ermenistan ile ama biz kendi maçımıza odaklandık. Buraya kazanmaya geldik."

"Kadroya 29 futbolcu çağırdık. Bazı sakatlıklar oldu ama buraya gelen her futbolcu 11'de oynayabilecek durumda. Maçtan maça kadro değişebilir. Rakibin özelliklerine göre bir 11 çıkarabiliriz."

İşte Cenk Özkacar'ın sözleri:

"Sol bek uzak olduğum bir pozisyon değil. Bana hangi bölgede görev verilirse elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Yerimi bu konuda yadırgamıyorum. Takımımda da bu bölgede oynamışlığım var. Milli takım için elimden geleni yapıyorum."

"Bizim için çok önemli bir maç. Lider geldik ve buradan lider ayrılmak istiyoruz. Buraya 1 puan için gelmedik. Kazanacağız ve buradan lider ayrılacağız."

Vincenzo Montella A Milli Takım